Societat 21/02/2022

Alemanya aixeca les restriccions per viatjar a Espanya

També ha retirat el Regne Unit, els EUA i una vintena més de països de la llista de zones d'alt risc per covid

ARA Balears
1 min
Turistes a l'aeroport de Palma.

PalmaEl govern alemany ha retirat Espanya, el Regne Unit, els Estats Units i gairebé una vintena més de països de la llista de zones d'alt risc per coronavirus, la qual cosa facilitarà els desplaçaments a aquestes zones. Segons ha informat Europa Press, qualsevol persona que entri a Alemanya des d'una zona d'alt risc i que no tingui l'esquema complet de vacunació --és a dir, per regla general, dues dosis-- o hagi superat la malaltia, ha de complir una quarantena de deu dies, encara que pot ser eximida amb una prova negativa no abans de cinc dies després de l'entrada.

Després del canvi, a partir d'aquest dilluns els viatgers majors de sis anys procedents d'Espanya han de presentar un test negatiu, un certificat de vacunació o un certificat d'haver superat la malaltia. En el cas dels nins que encara no han complert sis anys, l'aïllament finalitza automàticament cinc dies després de l'arribada.

També han retirat de la llista d'alt risc països com Tunísia, el Marroc, l'Índia, Irlanda, Andorra, l'Afganistan, Algèria, Fiji, Kazakhstan, Qatar, Laos, Nepal, el Pakistan, l'Aràbia Saudita, Uzbekistan i Unió dels Emirats Àrabs.

stats