Societat 17/05/2022

L'Ajuntament de Palma autoritza ampliar un restaurant a Santa Catalina enmig de la tensió veïnal

Truyol reconeix que és "una mala coincidència" que l'ampliació arribi ara, però aclareix que la sol·licitud està feta des de principi del 2017

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un carrer de Santa Catalina.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha autoritzat aquest dimarts, malgrat la tensió veïnal que es viu al barri de Santa Catalina, ampliar un restaurant de la zona, en concret l'establiment Diecisiete Grados, segons ha aprovat el Consell de Gerència d'Urbanisme.

Segons ha reconegut la regidora Neus Truyol en roda de premsa, "és lamentable i una mala coincidència que l'ampliació arribi en aquest moment", però, ha aclarit, "el projecte de sol·licitud dels propietaris d'ampliar el seu local va arribar a l'Ajuntament a principi del 2017 i, per tant, cal aplicar-li la normativa de llavors".

Segons recull Europa Press, la regidora ha destacat que "tot i estar a principi d'aquest 2022, s'ha resolt ara perquè hi ha hagut un debat entre els tècnics, tant jurídics com tècnics, per veure com se li havia d'aplicar la normativa i les possibilitats que hi havia d'ampliació".

"Evidentment, la voluntat individual és una, però les llicències d'obra, d'ampliació o bé d'activitats estan reglades i cal fer complir la norma. A vegades no són del nostre gust, com en aquest cas, però cal donar-los la seva aprovació, com s'ha fet aquest dimarts en el Consell de Gerència d'Urbanisme", ha sentenciat.

stats