Societat 18/09/2020

Aïllen una classe d'Infantil de Menorca per un positiu en covid-19

Una desena d'alumnes i la tutora estan en quarantena després d'haver estat en contacte amb el cas confirmat

Ara Balears
1 min
Els alumnes del CEIP Aina Moll entren a l'escola amb la mescareta i complint amb la distància de seguretat

PalmaUn cas de coronavirus entre els alumnes d'Infantil de l'escola Sa Graduada de Maó obliga a aïllar tots els alumnes i la professora del grup per evitar un brot de coronavirus al centre educatiu. Davant el positiu d'un infant, la Conselleria de Salut ha decretat la quarantena obligatòria per a una desena d'alumnes i la tutora del grup.

Segons les primeres investigacions, el cas positiu de coronavirus només hauria estat en contacte amb els seus companys de classe i amb la seva tutora i no hauria tingut cap mena de contacte amb la resta d'alumnes del centre educatiu. Davant aquesta situació, l'escola ha decidit aïllar només els alumnes i la professora d'aquesta classe i manté activa l'activitat lectiva.

Aquest és el segon cas de coronavirus que hi ha a Menorca des del començament del curs escolar. Cal recordar que des d'aquest dilluns la tutora i 14 alumnes del primer curs de Primària del CEIP Mare de Déu del Toro de Ciutadella estan en quarantena arran d'un cas positiu de coronavirus detectat entre l'alumnat de la classe.

stats