Societat 20/10/2015

La xinesa Angela Yeung Wing celebra un dels casaments més cars de la història

L'actriu i el seu home s'han gastat 27 milions d'euros en la festa, celebrada a Xangai davant de 2.000 invitats

Joan Callarissa
3 min
Imatge del casament de l'actriu xinesa Angela Yeung Wing / INSTAGRAM

BarcelonaL'actriu xinesa Angela Yeung Wing (26 anys) s'ha fet més coneguda arreu del món per la seva multimilionària boda amb Huang Xiaoming (37 anys) que no pas pels papers que ha interpretat al llarg de la seva exitosa carrera. Segons diversos mitjans internacionals, i també segons el seu compte d'Instagram, la jove no s'ha estat de res a l'hora de casar-se i la factura final ha arribat als 27 milions d'euros. Com s'ha pogut gastar tants diners? Aquí us oferim set dades que ens permeten fer-nos una idea de per què el total és tan elevat:

Hi va haver 2.000 invitats. Entre aquesta enorme quantitat de gent hi havia una extensa representació de la indústria de l'entreteniment xinesa. Un col·lectiu molt potent dins del gegant asiàtic, al qual no es podia defraudar ni a taula ni amb la resta de detalls de la cerimònia, celebrada al Centre d'Exhibicions de Xangai.

Uns recordatoris de luxe. La parella va voler que els recordatoris del seu casament fessin honor al seu nom i que els invitats tinguessin un bon record de l'enllaç cada cop que els miressin. Per aquest motiu, van crear unes bosses amb un assortiment variat de records, entre els quals hi havia telèfons mòbils per a cada invitat.

Un anell de Chaumet. La núvia volia pronunciar el "sí, vull" i, a continuació, rebre un anell que no la fes sentir que havia fet una cosa sense importància. I com que d'anells cars no en té gaire falta, va decidir que l'anell en qüestió fos el més car de tots els que mai s'havia comprat. La peça elegida, confeccionada per la firma de joieria parisenca Chaumet, està composta per diversos diamants i li ha costat al nuvi uns 1,3 milions d'euros.

Anell de casament de l'actriu xinesa Angela Yeung Wing / INSTAGRAM

Un vestit de Dior. El vestit de la núvia tampoc li ha sortit barat. Tot i que no n'ha transcendit el preu és evident que una peça de Dior tan gran com la que portava i que s'ha tardat cinc mesos a confeccionar no pot ser gens barata.

Un pastís enorme. La parella volia que l'acte de tallar el pastís per als invitats fos real i no merament testimonial, com es fa en molts enllaços. Per això, van decidir que el pastís que tallaven fos per a tots, cosa que resulta gairebé increïble. Finalment, però, van poder convèncer uns pastissers perquè els fabriquessin un pastís de tres metres d'alçada que pogués servir de postres per a tots els invitats. Per si la proesa fos poca, el pastís tenia forma d'una atracció infantil de cavallets.

Retransmissió. La parella té coneguts arreu de la Xina i del món i no a tothom li anava bé creuar el planeta per presenciar en directe l'enllaç. Per aquest motiu, els nuvis van voler difondre el casori en 'streaming', per tal que ningú es quedés amb les ganes de formar part de la festa.

Un previatge de noces. A la Xina és molt típic fer-se un reportatge fotogràfic abans del casament, cosa que la parella d'actors va transformar en un viatge a París, on va tenir lloc la sessió. Entre altres luxes, per a la sessió Yeung Wing va portar un vestit del mestre libanès Elie Saab.

Viatge a París, anterior al casament, de l'actriu Angela Yeung Wing / INSTAGRAM
stats