Societat 04/02/2021

Un accident entre un vehicle i un minibús escolar deixa un mort i tres ferits a Menorca

Hi ha tres ferits a l'hospital Mateu Orfila, un dels quals és un nin de 12 anys

Iván Martín
1 min
Una grua retira el cotxe que ha impactat frontalment amb el microbús escolar.

MaóUna dona de 53 anys ha mort aquest dijous a Menorca en un accident de trànsit al quilòmetre 5,5 de la carretera de Maó a Fornells. La víctima conduïa un turisme que ha xocat frontalment amb un minibús escolar.

Segons les primeres hipòtesis, el cotxe ha perdut el control per causes desconegudes i ha impactat violentament contra el microbús, que es dirigia en direcció a Fornells, cosa que ha provocat la mort de la conductora del vehicle i i ha deixat tres ocupants del microbús ferits. Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat efectius de la Guàrdia Civil, la Policia Local, els Bombers i el SAMU 061.

Les tres persones ferides han estat traslladades a l'hospital Mateu Orfila de Maó, on estan sent sotmeses a diferents proves diagnòstiques. Es tracta d'un nin de 12 anys i de dues dones de 27 i de 48 anys, respectivament, segons apunten fonts sanitàries.

El microbús, de l'empresa Norbus i amb capacitat per a 17 persones, transportava en el moment del sinistre només un alumne de l'institut Pasqual Calbó que tenia previst baixar a Favàritx, perquè la resta d'alumnes d'altres instituts de Maó havien davallat anteriorment. També han resultat ferides la conductora i l'acompanyant. És la primera víctima mortal a les carreteres menorquines dels darrers dos anys.

stats