Neus Truyol: "Entenem l'aigua com un dret bàsic de les persones"

Emaya participa a Barcelona en la jornada tècnica sobre cooperació municipal 

"Entenem l'aigua com un dret bàsic de les persones i treballam amb aquest objectiu a Palma i amb diversos projectes de cooperació més enllà de les nostres fronteres", ha explicat la presidenta d'Emaya, Neus Truyol, aquest dijous a Barcelona a la jornada tècnica sobre el compliment de l'Agenda 2030 des de la cooperació municipal per dur a terme projectes d'accés a l'aigua i de sanejament.

L’objectiu és posar en comú tant els diferents programes dels diferents fons de cooperació estatals com les experiències de cooperació d'operadors d'aigua, amb la finalitat de trobar i aprofitar aquestes eines per millorar la cooperació en aigua i sanejament que poden dur a terme els diferents municipis.

A través del Fons Mallorquí de Cooperació i Solidaritat, Emaya ha contribuït a finançar –amb 24.000 euros– un projecte d'accés a l’aigua potable al municipi rural de Pocona, Bolívia, que ha beneficiat més de 60 famílies. Alhora Emaya ha cedit roba de feina a Burkina Faso i també a Bolívia i treballa en futurs projectes de cooperació.

EDICIÓ PAPER 21/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF