El servei de salut de les Illes incorpora 14 comares després de dos anys de formació

Es tracta de la setzena promoció de la Unitat Docent d’Infermeria Obstetricoginecològica de les Illes Balears

14 noves comares s'incorporaran al servei de salut de les Illes després d'acabar el període de formació especialitzada en infermeria obstètrica. Es tracta de la setzena promoció de la Unitat Docent d’Infermeria Obstetricoginecològica de les Illes Balears, que ha permès formar quatre residents a l’Hospital Universitari Son Llàtzer, quatre a l’Hospital Universitari Son Espases, dos a l’Hospital de Manacor, dos a l’Hospital d’Inca i dos a Can Misses. La formació ha durat dos anys.

En l’acte de finalització, que s'ha fet de manera presencial, garantint les mesures de seguretat, a Son Espases, la consellera Patricia Gómez ha aprofitat per destacar l’esforç d’aquestes sanitàries en moments especialment durs a causa de la pandèmia del covid-19.

Les residents, segons ha assenyalat la consellera, han estat absolutament disponibles per ajudar en la crisi sanitària, han posat tots els seus coneixements com a infermeres especialistes en la dona i han donat suport a les famílies que ho han necessitat.

Nounats separats de la mare per culpa del covid-19

 

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF