El Govern obre una convocatòria de projectes culturals pel Dia de les Illes Balears

L'objectiu és oferir-los als ajuntaments de les Balears

El Govern aposta per la reactivació del sector cultural en el marc de la Diada de les Balears de l'any que ve. Per això, s'obre una convocatòria de projectes culturals als quals les companyies teatrals, grups musicals o solistes es podran presentar. A partir de la seva publicació hi haurà 20 dies hàbils per poder inscriure-s'hi, apunta el Govern en una nota.

En concret, els artistes interessats han de presentar les seves propostes a través d'un formulari a la pàgina web de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB). "Aquesta iniciativa ens permet continuar amb el pla de reactivació econòmica per afavorir el sector cultural i fer-ho mitjançant la contractació pública", ha explicat el director gerent de l'IEB, Mateu Malondra. Cal destacar també que aquest nou model aposta per formats més reduïts a espais i aforaments.  

"Treballam en l'elaboració d'una programació d'actes culturals durant onze dies –del 25 de febrer al 7 de març– al màxim nombre de municipis de l'Arxipèlag", ha indicat el director general de Relacions Institucionals, Miquel Àngel Coll. En aquest sentit, ha exposat que es tracta d'una celebració "participativa i oberta, que doni a conèixer i fomenti la riquesa cultural de les Balears a tot el territori", amb un model que "afavoreix un accés més fàcil a la cultura, al mateix temps que evita desplaçaments".

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF