Publicitat
Publicitat

Ester Quintana: "Així és com m'ha quedat el rostre després de la brutal agressió"

La dona que va perdre un ull durant la manifestació de la vaga general del 14-N penja a Facebook una foto de com li ha quedat la cara

"Així és com m'ha quedat el rostre, després de la brutal agressió que vaig rebre per l'impacte d'una bala de goma disparada pels Mossos d'Esquadra". Ester Quintana, la dona que va perdre un ull durant la manifestació per la vaga general del 14 de novembre, ha penjat al seu perfil de Facebook una fotografia de com li ha quedat la cara després de les reiterades intervencions quirúrgiques que ha necessitat. Acompanya la imatge d'un text en què demana "l'abolició" de l'ús de pilotes de goma, i descriu el dolor que ha sentit aquests últims mesos. De fet, Quintana tanca el text firmant com "l'última víctima" de les pilotes de goma.

"Fa 15 dies em van operar per implantar-me una pròtesi al lloc on tenia l'ull esquerre; la recuperació i convalescència que he hagut de suportar després de les tres operacions que m'han fet han estat molt molt doloroses, us ho asseguro", explica, i assegura que, durant aquest dolorós procés, s'ha descobert com "una persona forta i valenta".

En la seva reflexió, Quintana assegura que ha conegut paraules com 'rancor' i 'odi', però que lluita per deixar-les fora del seu diccionari i agafar-se a "responsabilitat, perdó, igualtat, justícia, valor, amistat, solidaritat, veritat, llibertat, serenitat ...". I resumeix que, per tots aquests motius, lluita "per l'abolició de les bales de goma".

Unes paraules que arriben la mateixa setmana que el director dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, va anunciar que la policia no deixarà de fer servir pilotes de goma i que utilitzarà, també, canons d'aigua a pressió.

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF