El Consell Escolar de Mallorca incorpora per primera vegada professorat de l'etapa 0-3 anys

Miquel Oliver ha explicat que un dels objectius és elaborar informes d'escolarització de les diferents etapes educatives

El nou ple del Consell Escolar de Mallorca ( CEM ), que es va constituir aquest dimarts, incorpora per primera vegada professorat  de l'etapa escolar 0-3 anys, d'associacions per a la innovació educativa i de la concertada.  El president en funcions del  CEM , Miquel Oliver, ha assenyalat que, amb aquest nou ple, "es tanca una etapa de transició en la qual s'ha normalitzat el funcionament d'aquesta institució".

Oliver també ha explicat que un dels objectius principals d'aquest any és elaborar els informes relatius a processos d'escolarització de les diferents etapes educatives, així com sobre qualsevol qüestió relacionada amb la qualitat de l'ensenyament.

A més, el  CEM  preveu elaborar el segon informe anual sobre l'estat del sistema educatiu a Mallorca i facilitar la coordinació d'iniciatives d'educació dels ajuntaments per millorar la seva capacitat a l'hora de dissenyar polítiques educatives, entre d'altres.

Per la seva banda, el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha afegit que l'actual equip de direcció ha fet una tasca impressionant per posar en marxa de nou aquest òrgan. "Volíem assegurar-ne la independència i l'autonomia, i també que acollís la realitat educativa dels nostres municipis. Ara encetam una etapa nova, i és que l'educació requereix la implicació de totes les administracions", ha subratllat Miralles.

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF