Cati Cebrian: "El que volem és garantir els drets de tots els infants"

800 de les 6.763 places públiques d'educació del cicle 0-3 estan bloquejades

La presidenta del Govern, Francina Armengol, s'ha reunit aquest dijous migdia amb l'assemblea 0-3 de Mallorca, Eivissa i Formentera, amb el col·lectiu de les escoles 0-3 de Menorca i amb la Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes (FAPA) per tractar el tema de l'elaboració del pla 0-3 de places educatives. 

"El que volem és garantir els drets de tots els infants i aconseguir una equitat entre les altres etapes", ha explicat la representant de la FAPA, Cati Cebrian. A través del pacte educatiu, volen obrir places noves i desbloquejar les 800 places públiques d'educació de 0 a 3 anys que actualment estan tancades a les Balears. 

Per tal de dur-ho a terme, la primera passa seria formar una mesa amb personal docent, benestar social i els diferents consells per després poder fer estudis i veure quina és la realitat del nombre de places, la realitat de les guarderies i la de les escoletes.

Segons ha explicat la portaveu del col·lectiu 0-3, Àngels Camps, la presidenta del Govern, Francina Armengol, està disposada a liderar el pacte i s'ha compromès a parlar amb el conseller d'Educació i Universitat, Martí March. 

Etiquetes

EDICIÓ PAPER 11/11/2018

Consultar aquesta edició en PDF