Els Bombers de Palma es queixen perquè no compten amb ells per a les inundacions

Emaya hi ha enviat un camió autobomba i almenys dos operaris; l'Ajuntament de Palma en dona la culpa al Govern

Els Bombers de Palma lamenten que no hagin requerit la seva ajuda per intervenir en les tasques d'auxili de les zones afectades per les inundacions d'aquest dimarts al Llevant de Mallorca. 

El portaveu, Alejandro Mejías, assegura a través de les xarxes que és mentida que totes les unitats estiguin a la zona zero. 

Aquest és el missatge que han publicat aquest dimecres a migdia: 

La regidora de Seguretat Ciutadana de Palma, Angélica Pastor, assegura que se seguiren les indicacions de la Direcció General d'Emergències, que depèn de la Conselleria d'Hisenda. El Govern, per la seva banda, respon que els Bombers de Palma eren a la reunió de coordinació d'aquest matí a la seu de l'112. 

La presidenta, Francina Armengol, per altra banda, ha assegurat que la presència dels efectius dels Bombers de Palma l'ha decidida la Direció General d'Emergències amb "criteris tècnics". A més, ha destacat la presència de la petita part d'efectius del cos que sí que participa en les tasques:  "Es compta amb els bombers de Palma, hi varen ser presents ahir vespre i hi tornaran a ser. En aquests moments, tothom és molt necessari", ha subratllat.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF