El BNG afirma que Valtonyc no és en el Parlament Europeu

Aquest dijous dematí hi ha hagut una ponència sobre la llibertat d'expressió amb la participació de quatre membres del grup de suport al raper 

El Bloc Nacionalista Gallec, que ha organitzat la ponència sobre els atacs a la llibertat d'expressió a Espanya, confirma que el raper de sa Pobla, Josep Miquel  Arenas ' Valtonyc' no és en el Parlament Europeu.

Fonts del partit gallec que es troben ara mateix dins la Cambra expliquen que per poder accedir a les instal·lacions és necessària una acreditació que cap eurodiputat no ha fet. Els qui sí que participen en la ponència són quatre membres del grup de suport al raper, encapçalats per Ariadna  Suari, com ja va avançar l'ARA Balears dijous de la setmana passada.

Des que ahir es conegué que  Valtonyc no era a Mallorca s'han disparat els rumors sobre on es troba. Molts mitjans ja han confirmat que és a Bèlgica, però en tot cas no seria dins el Parlament Europeu de  Brussel·les.

La ponència d'aquest dijous, la va organitzar la coalició dels partits Verds d'Espanya a la Unió Europea, coneguda com a Europa dels pobles verds ( Edp-V), la qual, a través dels gallecs  BNG (Bloc Nacionalista Gallec), va convidar els grups de suport a  Valtonyc i també als rapers  Pablo  Hasel i  Elgio.

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF