Publicitat
Publicitat

Apareix un tauró al metro de Nova York

L'aparició de l'esqual, que coincideix amb la 'Setmana del tauró' del Discovery Channel nord-americà, va ser molt celebrada a les xarxes socials

Un petit tauró va aparèixer dimecres sense vida en un vagó del metro de Nova York i va causar veritable estupor entre els passatgers del suburbà.  El conductor va aïllar el vagó i va continuar amb el recorregut del metro fins a l'última estació, al barri de Queens, on es va procedir a tirar l'animal al fems. L'autoritat del transport metropolità de Nova York (MTA) ha confirmat que no obrirà cap investigació per aclarir els fets.

A les xarxes socials l'esdeveniment va ser molt celebrat i s'hi van penjar fotografies de passatgers amb l'animal. Un d'ells fins i tot va col·locar un cigarret a la boca de l'esqual, una llauna de refresc i un tiquet del metro, com si es tractàs d'un passatger qualsevol.  L'estrany succés coincideix amb la celebració de la ' Setmana del tauró' del popular canal Discovery Channel, amb set dies de programació dedicada als esquals, raó per la qual alguns han atribuït el fet a una estratègia de màrqueting.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF