Les Balears arriben als 400 casos i deu morts per coronavirus

En un sol dia s'han detectat 69 positius nous. 27 persones són a l'UCI i 18 ja han superat la Covid-19

Ja han mort deu persones amb Covid-19 a les Balears, on, tal com ha comunicat el Ministeri de Sanitat aquest dilluns, s'ha arribat als 400 contagis detectats. En un sol dia de diferència, doncs, s'han anunciat 69 positius nous, un altre salt important des que se'n va detectar el primer cas a les Illes. Les mateixes fonts han informat que hi ha 27 persones ingressades a l'UCI i que 18 han superat la malaltia.

La darrera persona que ha perdut la vida a les Illes, segons ha comunicat la Conselleria de Salut, és un home de més de 85 anys que estava ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Universitari Son Llàtzer per pneumònia greu causada pel virus SARS-CoV-2 i que va morir aquest diumenge horabaixa. 

 

Recordem que aquest diumenge a les Balears es varen sumar 85 nous casos positius de pacients infectats pel coronavirus i la xifra de malalts va pujar a 331. Segons un comunicat, el portaveu de la Conselleria de Salut i Consum actualitzarà aquestes dades a la roda de premsa que ofereix cada dia a les 13 h. 

El Ministeri de Sanitat ha elevat aquest dilluns a 33.089 els casos de contagis de Covid-19 al conjunt de l'Estat i a 2.182 el nombre de víctimes. Un total de 3.355 persones s'han curat i han rebut l'alta. 


Salut posa a disposició dos telèfons per a qui sospiti que té coronavirus


EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF