Publicitat
Publicitat

Enbreu

Son Llàtzer habilita una sala per a pares de nadons ingressats

Gràcies a la col·laboració i a la donació desinteressada del material per part del personal sanitari mateix, s'ha aconseguit habilitar un espai de descans confortable

Més conciliació i proximitat

El Servei de Pediatria de l'hospital Son Llàtzer ha habilitat una sala d'estar per a pares i mares a la Unitat de Neonatologia, en el marc del programa 'Cures centrades en el desenvolupament i la família', segons informà ahir el Govern balear.

Gràcies a la col·laboració i a la donació desinteressada del material per part del personal sanitari mateix, s'ha aconseguit habilitar un espai de descans confortable i acollidor per als pares i mares que tenen el seus nadons ingressats.

A més a més, la sala es pot convertir un espai de relació entre els pares i els professionals sanitaris, ja que també està previst que en aquesta sala el personal d'infermeria hi faci xerrades educatives adreçades als pares.

La sala disposa d'una zona de cuina, on els pares poden encalentir i guardar el menjar, i una zona d'estar, on poden descansar i compartir temps amb la família.

Segons la pediatra Ana Filgueira, "aquest espai facilita la integració de les famílies en l'atenció i les cures dels infants que requereixen estades prolongades i els permet més implicació en l'atenció, al mateix temps que els ajuda a conciliar millor la vida familiar i la vida laboral durant un llarg procés d'ingrés hospitalari".

Cal recordar que, dels dos mil naixements anuals, el 30% ingressen a la Unitat de Neonatologia, tant si els nadons han nascut quan estava previst com si són prematurs.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 25/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF