Publicitat
Publicitat

#AIXÍSÍ #AIXÍNO

La monja més sexi d’aquesta Setmana Santa

aixísíLa model i actriu Jaime King ha redimit tots els seus pecats i la mostra és que s’ha convertit en una devota estilosa i sexi (això que no es perdi mai). Ella, que a l’adolescència va enganxar-se a l’heroïna i a l’alcohol de mala manera fins que la mort del seu xicot per sobredosi li va fer obrir els ulls, sembla que ara abraça la vida monacal. Almenys estèticament, perquè dimarts a la nit va assistir vestida amb un Valentino de clara inspiració religiosa a la festa que la directora creativa de Jimmy Choo va fer a Beverly Hills per presentar la col·lecció càpsula CHOO.08°.

El vestit és d’una absoluta senzillesa i té una forma que recorda els shift dresses que sempre portava Twiggy, la musa pop dels swinging sixties : lleugerament triangulars i només cenyits al coll, de manera que la dona té total llibertat de moviments. Però la versió que en fa Valentino té tres detalls molt especials: l’esclavina amb cordó, les butxaques secretes i la llargada de minifaldilla. La tela blanca circular que cobreix les espatlles és com una esclavina, una capeta de pelegrina que dóna al conjunt un look molt sagrat, igual que les butxaques fetes amb un simple tall a la roba, com les d’una monja que resa el rosari per sota de l’hàbit, d’amagat del públic. La llargada de la faldilla, dos pams per sobre dels genolls, dessacralitza la proposta i evita que doni una imatge quica i carrinclona. King vol ser pura però no conservadora. L’estilisme segueix jugant amb aquesta dualitat monacal i sexi amb complements de línies pures de la marca que celebrava la festa (tant les sabates de saló com la bossa rígida de mà estan firmades per Jimmy Choo) i joies de Graziela Gems i EF Collection que van des del més clàssic (un anell) fins al més punk (un ear cuff, unes arracades que s’arrapen al lòbul). El maquillatge de bandarra, amb ulls molt marcats amb ombres fumades en tons grisos, compensa el discret pentinat de clenxa al mig.

aixínoSempre es diu que el negre és el color més elegant, poderós, misteriós i ancestral, un dels primers pigments que van utilitzar els homes de les cavernes i, tot i això, eternament de moda; quan una cosa és the new black vol dir que és de forta tendència. Però no n’hi ha prou lluint un total look negre per tenir tots els adjectius positius que s’atribueixen al to més fosc de tots, i això és el que li passa a l’actriu de Mad Men January Jones. Ella també va anar a la festa de Jimmy Choo, vestida amb una túnica de seda i uns pantalons de baixos esbiaixats, desiguals. És una combinació molt estranya i molt poc afavoridora perquè amb la túnica tan llarga i els pantalons tan arremangats les cames semblen curtíssimes. El conjunt la fa baixeta i corpulenta quan en realitat no és ni una cosa ni l’altra, i hauria estat molt millor optar per uns pantalons capri -fins al turmell i de tub- i una camisa o un top. Pel lema del seu clutch de Jimmy Choo (“Blah blah”) es podria entendre que res del que puguin dir del seu estilisme l’afectarà.