Publicitat
Publicitat

'Sherlock' reviurà l'1 de gener

La tercera entrega, que s'estrena a la BBC, arribarà a l'Estat uns dies després

Any nou, vida nova. La cadena BBC ha triat l'1 de gener per a l'estrena de la tercera temporada de Sherlock , que arribarà gairebé dos anys després del final de la segona entrega, el mateix temps que haurà passat a la ficció. A l'Estat, els nous capítols arribaran només uns dies després, el 7 de gener, a través del canal de cable TNT. Fins al moment, les dues temporades prèvies de la sèrie s'han emès també en obert per TV3 -on va rondar el 10% de quota de pantalla la tardor del 2012- i a Antena 3 -amb un share similar al conjunt d'Espanya.

Per anunciar el retorn de Sherlock , la BBC va fer circular pels carrers de Londres un cotxe fúnebre amb el nom del detectiu i la data d'estrena entre els adorns florals, a més del hashtag (i petit espòiler) #SherlockLives ("Sherlock viu"), i va confirmar així, com ja deixava entreveure l'últim capítol, que la mort de l'investigador al final de la segona temporada no és definitiva. Abans d'emetre el primer episodi de la nova etapa, que es titularà The empty hearse [El cotxe fúnebre buit], la BBC One n'oferirà un petit avançament el dia de Nadal. Es tractarà d'un miniepisodi previ a la tercera temporada que presentarà algunes trames.

Un lapse de dos anys

Diumenge passat la BBC va llançar el primer tràiler de la nova temporada, que arrenca amb la imatge de la tomba de Sherlock Holmes i una veu en off que diu: "No m'importa com vas fingir la teva mort, vull saber per què". Un flaix i, seguidament, un Sherlock amb la veu molt greu respon: "L'única persona que creia que no m'importava va resultar ser la que més m'importava". La primera vegada que el detectiu apareix en pantalla, després del que sembla un salt en el temps, Sherlock comenta a un dels personatges que té la intenció de visitar John Watson a Baker Street, però li responen: "El John ja no és a Baker Street. Han passat dos anys i ha seguit amb la seva vida". Amb una mostra del seu habitual humor sarcàstic, l'investigador somriu i respon: "Quina vida? Si jo he estat fora".

Un altre detall que revela el tràiler és qui serà l'enemic de Sherlock Holmes en aquesta nova temporada: Charles Augustus Magnussen, interpretat per l'actor danès Lars Mikkelsen. De moment, la BBC no ha anunciat cap altra incorporació.

Els actors, molt ocupats

La cadena britànica ha trigat gairebé dos anys a estrenar la tercera entrega de la sèrie des que va posar punt final a la segona. El motiu, l'atapeïda agenda dels dos protagonistes, Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes), que aquest any ha estrenat Star Trek: en la oscuridad , i Martin Freeman (John Watson), que estava immers en el rodatge d' El hòbbit , un film que ell protagonitza.

Després d'aquesta tercera temporada, la BBC té previst gravar-ne, com a mínim, una quarta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF