Publicitat
Publicitat

“No puc deixar de plorar”: Cyrus es desespera a l’hospital

La cantant Miley Cyrus va ser ingressada dimecres a l’hospital per una “reacció al·lèrgica greu” a un tractament amb antibiòtics. La jove ídol adolescent s’estava tractant d’una grip amb un medicament d’aquest tipus que el seu cos no tolera mentre estava de gira pels EUA, cosa que la va obligar a ser ingressada.

Des de llavors s’ha sabut poc de la seva evolució més enllà dels missatges i fotos que la cantant d’ Adore you ha deixat a les xarxes socials. Però ahir Hollywood Life publicava que l’artista haurà d’estar com a mínim 27 dies més al centre hospitalari. Una situació que ha provocat la desesperació de la supervendes, fins al punt que no ha pogut estar-se de piular: “No puc deixar de plorar. Vull tornar a la gira i no estar més temps estirada en un llit d’hospital”.

I és que aquesta baixa -per una causa major- de la cantant arriba en el pitjor moment, ja que estava en plena gira. El seu tour, Bagerz, tenia molts concerts previstos pels EUA durant les pròximes setmanes, uns compromisos laborals que ara hauran d’esperar que es recuperi. Els organitzadors de la gira els han anat suspenent a poc a poc, però davant d’aquest anunci es preveu una allau de cancel·lacions que impediran que se celebri la major part de la seva gira.