Publicitat
Publicitat

Miley Cyrus ja es masturba en un videoclip

Només té 21 anys i sembla que ja se li està acabant l'artilleria. I és que Miley Cyrus no para de fer servir els recursos sexuals per sacsejar les xarxes i fer pujar les vendes d'àlbums i la seva populartitat. L'última mostra d'aquesta estratègia publicitària és el seu nou videoclip, Adore you.

En aquest vídeo, la que va ser ídol de moltes criatures -en forma de Hannah Montana-, i ara ho és de molts adults, simula una masturbació sota uns llençols blancs. Al llarg del clip, Cyrus s'acosta la mà als genitals en diverses ocasions i posa cares lascives sense que les melodies suaus de la cançó suposin un impediment per a aquesta tòrrida teatralització del plaer.

En el seu afany de cridar l'atenció a través del sexe, la jove Miley porta posat un conjunt de llenceria de color carn i semitransparent que la fa encara més provocativa. De fet, la llenceria és gairebé transparent, cosa que ha portat YouTube a difuminar-li puntualment els mugrons.

Des que va decidir deixar enrere el seu passat Disney, la filla del cantant de country Billie Ray Cyrus ha llepat martells, s'ha despullat completament en un videoclip, ha ballat seminua en una entrega de premis mundial refregant el cul sobre els genitals del cantant Robin Thicke... La masturbació era un dels ítems provocadors per antonomàsia que li feien falta.

Caldrà veure a partir d'ara quins són els elements sexuals que li poden continuar garantint una certa notorietat. Si més no, fins que li agafi una crisi espiritual com la de -l'exprovocadora- Madonna a finals dels 90. De fet, la fórmula del pop sempre es repeteix. I sempre la comprem.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF