Publicitat
Publicitat

Blum també dimiteix com a director general cansat de “l’obsessió” de Cerdà

A mitjan gener va ser nomenat apoderat i director general del Mallorca i quan encara no s’ha arribat a mitjan abril, Michael Blum ja no és ni una cosa ni l’altra. El periodista alemany va presentar ahir la dimissió com a director general cansat dels obstacles que posa el president del Mallorca, Biel Cerdà, a la gestió diària de l’entitat. Blum ja havia renunciat al càrrec d’apoderat el 20 de març. D’aquesta manera, el Mallorca continua el seu procés de descomposició amb un buit de poder que només es podrà omplir si es compleixen els desitjos de Cerdà. Ara el Mallorca està paralitzat i sense ningú que el governi.

Així doncs, el principal motiu que portà Blum a presentar la dimissió foren “els constants insults, menyspreus i maniobres” per “obstaculitzar la gestió de l’entitat”.

“El president està obsessionat”, va afirmar Blum, i va afegir que el pollencí es vanagloria de tenir en el seu poder “documents importants” per a l’avenir del Mallorca i que no vol compartir. Blum va voler deixar clar que Cerdà obstaculitza la gestió del club i posa en perill el futur de l’entitat. Blum, això no obstant, mantindrà la cadira en el consell d’administració, des de la qual “continuaré lluitant” per intentar “ajudar” que el futur del Mallorca sigui millor del que es dibuixa actualment. A més a més, l’alemany va voler deixar clar que no havia accedit al càrrec per doblers.