PSIB
Política 17/04/2024

Xisco Ducrós, nou portaveu municipal del PSIB Palma

L'actual secretari general de l'agrupació Palma Nord, Pepe Martínez, serà regidor a Cort

ARA Balears
1 min
Executiva PSIB Palma

PalmaEl PSIB-PSOE Palma ha designat Xisco Ducrós nou portaveu a l'Ajuntament de Palma, després de la renúncia de Rosario Sánchez, qui fins ara ocupava el càrrec i recentment ha estat nomenada secretària d'Estat de Turisme. Així s'ha acordat en la Comissió Executiva del PSOE Palma que s'ha fet aquest dimarts, en la qual els socialistes han celebrat el nomenament de Sánchez.

Segons ha apuntat la formació, es tracta d'una "bona notícia" per a la ciutat, així com un "assoliment significatiu" per a la representació del PSOE de Palma al govern estatal. Segons ha informat la formació en una nota de premsa, Xisco Dalmau ha estat nomenat portaveu adjunt i Pepe Martínez, actual secretari general de l'agrupació de Palma Nord i número 11 a la candidatura del PSOE a les últimes eleccions municipals, serà regidor a Cort.

Per part seva, el secretari general del PSOE Palma, José Hila, ha expressat la seva "més sincera felicitació" a Rosario Sánchez pel seu nomenament i ha animat els nous portaveus del grup municipal a "continuar treballant com ho estan fent, amb contacte directe amb les entitats i amb presència a les barriades de Palma". En referència al seu paper a l'oposició, el grup municipal del PSOE Palma ha assegurat que es "compromet" a mantenir una "posició ferma, contundent i responsable". "Vigilant de prop les accions de l'actual govern de Martínez", han puntualitzat, criticant la "falta de projectes significatius per als barris de Palma i el seu enfocament desequilibrat cap al centre de la ciutat". Així mateix, l'executiva del PSIB Palma ha aprovat una proposta de resolució relativa al Primer de Maig on mostren el seu suport a les reivindicacions dels sindicats i anuncien la seva participació a la manifestació.

stats