Congrés dels diputats
Política 04/12/2023

Vicenç Vidal serà el vicepresident de la Comissió de Transició Energètica del Congrés

L'ecosobiranista també serà el portaveu adjunt tercer del grup parlamentari de Sumar i membre de la Diputació Permanent

ARA Balears
1 min
Vicenç Vidal durant la roda de premsa

PalmaEl diputat de Sumar MÉS al Congrés dels diputats, Vicenç Vidal, serà el nou vicepresident de la Comissió de Transició Energètica i Repte Demogràfic. Així ho ha anunciat aquest dilluns l'ecosobiranista, que ha afegit, també, que formarà part de les comissions de Política Territorial i Addiccions. D'altra banda, Vidal també serà el portaveu adjunt tercer del grup parlamentari de Sumar i membre de la Diputació Permanent.

Davant tot això, l'ecosobiranista ha remarcat que aquestes comissions jugaran "un paper clau" en el futur de les Illes Balears i que seran molt importants per garantir les millores i el benestar "que les Illes necessiten". En aquest sentit, ha destacat que en aquestes comissions es tractaran temes "tan rellevants" com el futur i la lluita per a la conservació i preservació del Medi Ambient i ha destacat que disposar de la seva figura en aquests organismes permetrà "donar veu a les Illes Balears".

Així, ha destacat que tenir un representant permetrà aconseguir "victòries col·lectives per a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera" que abans no s'aconseguien perquè "no es tenia cap representant en aquestes comissions".

stats