Inici de legislatura
Política 09/08/2023

Vicenç Vidal s'acredita com a diputat al Congrés: "Aquesta legislatura serà clau per als reptes de les Balears"

També ha reivindicat ser "la primera veu pròpia i lliure de la història democràtica de les Illes des dels anys de la República"

ARA Balears
1 min
El diputat de Sumar Més, Vicenç Vidal, aquest dimecres a Madrid

PalmaEl diputat de Sumar MÉS, Vicenç Vidal, s'ha acreditat aquest dimecres al Congrés dels Diputats, a Madrid. Vidal ha fet una crida a la resta de representants electes de les Balears perquè "se sumin a un gran front en defensa de l'autogovern i el finançament just per a les Illes", i ha reivindicat ser "la primera veu pròpia i lliure de la història democràtica de les Illes des dels anys de la República". En aquest sentit, ha remarcat la seva convicció que "aquesta legislatura serà clau per als reptes de les Balears en qüestions com els serveis públics, l'habitatge i la llengua".

Així, Vidal ha expressat que pretén afrontar aquests temes "des de la força de participar en una formació en sintonia amb totes les forces sobiranistes i progressistes de l'Estat". El diputat també s'ha mostrat convençut que les negociacions per a un "govern d'esquerres i plurinacional" a Espanya "arribaran a bon port" i que "una legislatura de govern de progrés serà una realitat".

stats