Política 17/05/2023

Unides Podem crearà un centre LGTBI+ al Centre Flassaders

L'anunci s'ha fet aquest dimecres, coincidint amb la celebració del Dia internacional contra l'LGTBIfobia

ARA Balears
1 min
La candidata d'Unides Podem a l'Ajuntament de Palma, acompanyada d'Alberto Jarabo i Meritxell Esquirol, a la porta del Centre Flassaders.

PalmaUnides Podem proposa crear un centre LGTBI+ al Centre Flassaders, segons ha anunciat la candidata a la batlia de Palma, Lucía Muñoz. "Volem que serveixi com a espai de trobada per a la reunió, l'organització i la celebració d'esdeveniments", ha assegurat Muñoz. L'anunci s'ha fet aquest dimecres, coincidint amb la celebració del Dia internacional contra l'LGTBIfobia.

Muñoz ha dit que des del partit es vol commemorar la "lluita del col·lectiu contra l'odi", així com "reivindicar el dret a tenir vides dignes i felices, en igualtat de condicions". La candidata ha assegurat que "gràcies a les persones LGTBI+ i a la seva lluita pels seus drets, i amb l'impuls de la Llei trans, Espanya ha ascendit set llocs i ocupa la quarta posició en el rànquing de països més respectuosos amb els drets LGTBI+".

Per altra banda, Muñoz ha assegurat que des de la coalició es vol cuidar la "diversitat de la ciutat" per fer que Palma "sigui una ciutat on totes les persones puguin ser qui són sense por". Per aquesta raó, ha considerat que es necessiten més "espais de trobada segurs per a les persones LGTBI+, pensats des de, per i per a les persones del col·lectiu".

stats