Política 19/06/2023

Sumar MÉS fitxa la independent Elisabeth Ripoll com a número 2 a les generals

La professora de la UIB ocupa el segon lloc de la llista que lidera Vicenç Vidal, i que completen Esteve Barceló i Viviana de Sans

1 min
Elisabeth Ripoll, la número 2 de Sumar MÉS a les generals

PalmaLa coalició Sumar MÉS ha fitxat la professora de la UIB Elisabeth Ripoll com a independent per a la llista a les generals, i ocuparà el segon lloc de la candidatura, darrere Vicenç Vidal, segons ha avançat Última Hora i ha confirmat l'ARA Balears. Esteve Barceló (Més per Menorca) estarà al tercer lloc i Viviana de Sans (Podem Eivissa) el quart.

Així, Ripoll ha estat proposada directament per l'equip de Yolanda Díaz, i Podem, després de l'esfondrament electoral del 28-M, s'ha quedat amb la quarta posició, amb una eivissenca per omplir la quota d'illes. Aquest dilluns s'oficialitzarà la presència de Ripoll, ja que és l'últim dia per registrar les llistes, i al llarg d'aquesta setmana es farà una roda de premsa conjunta.

La professora de la UIB que Sumar MÉS ha fitxat com a independent és llicenciada en Història per la UIB, amb els màsters d'Història Contemporània i de Formació del Professorat. És doctora en Història des del 2017. Actualment, és docent en els graus d'Història i d'Educació Primària, i les principals línies de recerca se centren en els moviments migratoris des d'una perspectiva política i associativa. A més, forma part del grup d'estudis de la cultura, la societat i el pensament contemporani de l'Institut de Recerca i Innovació Educativa.

stats