Govern balear
Política 06/10/2023

Sebastián Sansó Bonet, nomenat nou coordinador del SOIB per impulsar la digitalització del servei

Una de les seves tasques serà l'elaboració i l'execució del Pla anual d'actuació del servei d'ocupació

ARA Balears
2 min
Una reunió del Consell de Govern

PalmaSebastián Sansó Bonet ha estat nomenat nou coordinador del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), organisme adscrit a la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia. Així n'ha informat el portaveu de l'Executiu i conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, a la roda de premsa posterior al Consell de Govern on s'ha aprovat el nomenament de Sansó.

En el seu nou càrrec, exercirà la direcció tècnica i administrativa de l'organisme, així com el control dels seus serveis i activitats. Una de les seves tasques serà l'elaboració i l'execució del Pla anual d'actuació del servei d'ocupació, la direcció i la coordinació del personal, així com el seguiment de la gestió econòmica i pressupostària del SOIB.

Igualment, com a coordinador del SOIB, Sansó haurà d'impulsar la implementació de l'administració digital al Servei d'Ocupació, gestionar el procés de modernització del SOIB a través de les noves tecnologies i les aplicacions informàtiques corporatives, i coordinar i impulsar la política de comunicació de l'organisme.

Sansó té experiència en l'àmbit de la direcció en el sector públic, en àrees tècniques relacionades amb la formació i l'ocupació a l'Administració pública, així com en càrrecs de representació en política municipal. Des del 2015 i fins ara, Sansó ha treballat com a tècnic superior a l'àrea de Formació de Palma Activa, de l'Ajuntament de Palma. També ha exercit com a tinent de batlia d'Infraestructures i Coordinació Territorial i tinent de batlia de Serveis Socials i Educació.

El nou coordinador del SOIB també ha exercit com a president de la Societat Municipal d'Aparcaments (SMAP), de l'Empresa Municipal d'Obres Públiques (EMOP), de l'Institut Municipal d'Obres Viàries (IMOV) i de l'Institut Municipal de Formació, Ocupació i Foment (IMFOF), de l'Ajuntament de Palma. Així mateix, ha presidit els consorcis Palau de Congressos de Palma, Pla Mirall-Eixample i Parc de les Estacions.

Sansó és llicenciat en Psicologia amb especialització en Treball i Organitzacions per la Universitat de Barcelona (UB). També té el Màster en Direcció de Recursos Humans i el Master in Business Administration (MBA), ambdues titulacions d'ESERP Business School Fundació Universitària, homologades per la Universitat Camilo José Cela.

stats