Política 24/07/2023

Rosario Sánchez serà la portaveu socialista a Cort una vegada Hila sigui senador autonòmic

El regidor Francesc Ducrós serà el portaveu adjunt del PSOE a l'Ajuntament de Palma

1 min
Els regidors del PSOE de l'Ajuntament de Palma, d'esquerra a dreta: Francisco Ducrós, Silvana González, Rosario Sánchez, José Hila i Xisco Dalmau.

PalmaLa regidora socialista de Cort Rosario Sánchez serà la portaveu del seu grup municipal a l'Ajuntament de Palma una vegada José Hila sigui senador autonòmic. Així n'ha informat el partit a través d'un comunicat aquest dilluns, en què expliquen que el PSIB-PSOE proposarà al secretari general del PSOE de Palma, José Hila, com a senador per designació autonòmica el proper dijous.

Així mateix, Hila compatibilitzarà la responsabilitat de la representació al Senat amb la Secretaria General del PSIB de Palma. D'altra banda, l'edil Francesc Ducrós quedarà com a portaveu adjunt dels socialistes a Cort. Segons el partit, d'aquesta manera pretenen "reforçar la presència del municipalisme i la defensa dels interessos illencs a les Corts Generals".

Mentrestant, Francina Armengol ha dimitit com a diputada al Parlament de les Balears i ja formalitza la seva partida cap a Madrid com a diputada al Congrés. Com a resultat, Iago Negueruela serà el portaveu socialista a escala autonòmica i Marc Pons, portaveu adjunt. A més, Silvia Cano entrarà en el darrer lloc de la llista.

stats