Política 19/04/2023

Antònia Roca i Carlos Simarro, números dos i tres de la llista del PP al Consell de Mallorca

Els diputats Núria Riera i Toni Fuster s'hi sumen en els llocs quatre i nou, respectivament

ARA Balears
1 min
Antònia Roca i Llorença Galmés.

PalmaEl candidat del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha presentat aquest dimecres la llista amb la qual concorrerà a les eleccions del Consell de Mallorca del 28 de maig, amb Llorenç Galmés al capdavant. Els populars han destacat en nota de premsa que es tracta d'una candidatura "renovada i amb un gran accent municipalista per dur el canvi a Mallorca". "És una llista preparada per governar, representativa de tota l'illa, que recuperarà la llibertat i el benestar que els mallorquins han perdut durant els darrers vuit anys", ha manifestat Galmés. El número dos de la llista dels populars a la institució insular és l'actual portaveu adjunta en el Consell, Antònia Roca, mentre que el número tres l'ocupa l'actual batle de Sóller, Carlos Simarro. Galmés també ha incorporat a la llista els diputats del Parlament Núria Riera, com a número quatre, i Toni Fuster, en novena posició.

Pere Rotger tanca la llista insular

La candidatura també la integren el regidor de l'Ajuntament de Palma Guillermo Sánchez (número cinc); l'exdiputada i exregidora de sa Pobla Margalida Serra (número sis); l'exconseller d'Educació Rafel Bosch (número set); la regidora d'Economia i Hisenda de Llucmajor, Pilar Bonet (número vuit), i la secretària general del PP de Mallorca, Raquel Sánchez (número deu). L'expresident del Parlament i exbatle d'Inca, Pere Rotger, tanca la llista.

"Tots els homes i dones que integren la candidatura són persones preparades i il·lusionades, que representen a la perfecció el projecte polític del PP, un projecte municipalista, que està a peu de carrer i ofereix solucions als problemes dels mallorquins", ha assegurat Galmés.

stats