Part Forana
Política 29/10/2023

Els regidors de Més per Capdepera es defensen després de l'expulsió del partit: "Hem defensat els interessos del poble"

Asseguren que la decisió del partit ha estat condicionada "per qüestions polítiques d'àmbit autonòmic i sense fer una lectura de la realitat del nostre poble"

ARA Balears
2 min
Una imatge de l'acord entre PP i MÉS

PalmaMés per Capdepera ha emès un comunicat aquest diumenge vespre on es defensen després que l'executiva de MÉS per Mallorca decidís expulsar-los del partit per pactar amb el PP. En el comunicat asseguren que totes les decisions que han pres han estat consensuades amb l'assemblea municipal del partit i que MÉS per Mallorca ha tingut una actitud "totalment inflexible i inamovible, per qüestions polítiques d'àmbit autonòmic i sense fer una lectura de la realitat del nostre poble".

En el comunicat han detallat tot el procés que han seguit des de la celebració de les eleccions i les reunions que han mantingut amb el PP i el PSOE i asseguren que han pactat amb el Partit Popular perquè les propostes dels socialistes anaven en contra del poble, del que el partit defensa i del que la seva assemblea considerava que necessitava Capdepera.

D'altra banda, han explicat que des de l'executiva de MÉS per Mallorca els van prometre que no hi hauria cap expulsió del partit, però que a la pràctica no ha estat així. A més, han detallat que la decisió del partit de què els regidors no representin a MÉS per Capdepera ha estat impugnada pels regidors i ha quedat suspesa temporalment fins a la decisió de la Comissió de Garanties del partit.

Els regidors han agraït, també, les mostres de suport que han rebut en aquestes darreres setmanes, no només dels membres de l'assemblea, "que sempre han estat al costat dels regidors", sinó també de molts de votants i simpatitzants que no participen habitualment del dia a dia de l'agrupació. Amb tot, han remarcat que "sigui representant a MÉS per Mallorca o sota altres fórmules legals, els nostres regidors i regidores treballaran sense descans per Capdepera i per aplicar totes les propostes de canvi que tanta il·lusió ens fa dur a terme. Estaran a la vostra disposició per a tot allò que necessiteu".

"

stats