Política27/06/2019

Obren una petició de firmes en línia perquè Vicenç Vidal i Fina Santiago siguin consellers del Govern

La decisió presa per MÉS per Mallorca de no comptar amb Santiago i Vidal per ser consellers ni amb Ensenyat per ser senador ha provocat moltes reaccions a les xarxes

Ara Balears

PalmaLa decisió presa per MÉS per Mallorca de no comptar amb Fina Santiago i Vicenç Vidal per ser consellers ni amb Miquel Ensenyat per ser senador ha provocat moltes reaccions i no només dels mateixos protagonistes, sinó també a les xarxes socials. Fins i tot, a Change.org han iniciat una petició en línia perquè Vidal i Santiago siguin consellers, ja que "creuen que és una errada política" i se senten "estafats".

Cargando
No hay anuncios

Aquesta resposta s'ha pogut veure també a través de Twitter, on alguns usuaris han mostrat el seu malestar davant aquesta decisió, que han qualificat com de "terratrèmol".

Cargando
No hay anuncios
Cargando
No hay anuncios

Altres usuaris han demanat una assemblea per explicar aquesta decisió i triar els consellers, directors generals i els assessors del partit i han lamentat que Miquel Ensenyat hagi sortit a defensar les polítiques del seu partit en la sessió d'investidura.

Cargando
No hay anuncios

La notícia també ha arribat a Tarragona, des d'on un usuari ha lamentat que es "vulguin carregar el millor conseller de Medi Ambient que hem tingut mai".

Cargando
No hay anuncios

Altres usuaris han reaccionat bé a la notícia, ja que creuen en una reestructuració del partit "per poder representar els interessos dels mallorquins".