PP
Política 05/11/2023

Raquel Sánchez també dimiteix del Consell i és nomenada assessora de Presidència al Govern

"Ha estat un orgull la feina que he pogut fer com a consellera del Consell de Mallorca i haver format part de l'equip de govern de Galmés"

ARA Balears
1 min
La 'popular' Raquel Sánchez

PalmaLa popular Raquel Sánchez ha deixat el càrrec de consellera electa al Consell de Mallorca. Ho fa un mes després de dimitir de l'altre càrrec com a cap del gabinet de la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern per incompatibilitats entre ambdós càrrecs, tal com estableix la normativa insular. Concretament, va ser divendres quan va lliurar la seva renúncia a la institució insular, encara que s'ha donat a conèixer aquest diumenge. Una vegada que ha dimitit d'aquests dos llocs de feina, aquest dissabte ha estat nomenada personal eventual de la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques per ocupar el lloc d'assessora tècnica, amb efectes aquest dilluns, tal com recull el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

En un comunicat emès pel PP, Sánchez ha volgut mostrar "agraïment al president del Partit Popular de Mallorca, Llorenç Galmés, per la confiança dipositada en mi". "Ha estat un orgull la feina que he pogut fer com a consellera del Consell de Mallorca i haver format part de l'equip de govern de Galmés a la institució aquesta legislatura", ha dit. Per part seva, la portaveu popular al Consell de Mallorca, Núria Riera, ha reconegut i ha agraït a Sánchez "l'esforç, la professionalitat i la feina feta durant tots aquests anys a la institució insular, i també durant aquests primers mesos de legislatura com a consellera electa".

stats