POLÍTICA
Política 25/06/2014

El PSOE, sobre la imputació de la infanta: "Tots som iguals davant la llei"

Replica a la Fiscalia que abans d'anunciar cap recurs ha d'esperar a veure i analitzar la interlocutòria judicial

Ara / Agències
1 min
Soraya Rodríguez, aquest dimarts al Congrés / EFE

BarcelonaLa portaveu del PSOE al Congrés, Soraya Rodríguez, ha manifestat avui el respecte dels socialistes espanyols cap a la decisió del jutge del cas Nóos, José Castro, de mantenir la imputació de la germana del rei, i ha recordat: "Tots som iguals davant la llei". En declaracions als mitjans als passadissos de la Cambra Baixa, Rodríguez ha insistit a destacar "el màxim respecte per aquesta decisió" del jutge Castro.

Preguntada sobre el recurs anunciat per la Fiscalia Anticorrupció, ha assenyalat que per recórrer qualsevol decisió judicial primer cal esperar a llegir i analitzar amb detall el contingut de la interlocutòria del jutge. "Jo sóc advocada i per recórrer qualsevol decisió judicial primer cal esperar que te l'enviïn i després cal estudiar-la i cal fonamentar-la", ha recalcat.

El jutge Castro manté la imputació de la infanta Cristina per dos suposats delictes fiscals i blanqueig i considera que hauria de ser jutjada juntament amb el seu marit, Iñaki Urdangarin, i la resta d'imputats en la suposada trama de corrupció

stats