Política 15/03/2018

Els socialistes de Mallorca constitueixen un grup de gent gran

Prop de 40 persones han assistit a la primera reunió de militants i càrrecs retirats del partit

Jaume Ribas
1 min
Uns 40 militants han assistit a la primera reunió del Grup d'Actius Socialistes.

PalmaEls socialistes de Mallorca han constituït aquest dijous el que han anomenat Grup d'Actius Socialistes. Es tracta d'una quarantena de militants i càrrecs jubilats majors de 65 anys que s'han reunit avui horabaixa a la seu del partit. El PSIB vol "aprofitar aquest capital humà que té el Partit Socialista per col·laborar de manera activa i plantejar solucions i estratègies per fer front als principals reptes que tenim com a societat”.

La que fou consellera d'Agricultura i Pesca de l'executiu de Francesc Antich entre el 2017 i el 2010, Mercè Amer, ha estat elegida coordinadora del grup. Amer ha volgut agrair a l'executiva dels socialistes de Mallorca aquesta iniciativa que, segons que explica, serà un canal de diàleg entre els quadres retirats i els dirigents en actiu: "Els joves són els que han de tirar endavant i nosaltres volem aportar la nostra opinió i la nostra experiència", ha explicat.

"No és una cosa oportunista ni que es faci únicament per respondre al maltractament de les pensions que fa el govern del PP", ha dit la secretària general dels socialistes mallorquins i consellera del Consell de Mallorca, Mercedes Garrido. "És una experiència que hem d'aprofitar", ha emfasitzat.

Així mateix, Garrido ha aprofitat l'ocasió per "fer una crida a tota la societat a acudir a la manifestació de dissabte", convocada per diverses entitats per defensar el sistema públic de pensions i demanar-ne un augment. "parlam d'allò que és públic, d'allò que et dona tranquil·litat i en què has treballat tota la teva vida", ha afegit Mercè Amer.

stats