28-M
Política 26/03/2023

El PSIB proposa blindar per llei l'atenció permanent presencial per combatre la bretxa digital

Francina Armengol i el ministre Félix Bolaños han tancat la Conferència Política dels socialistes

ARA Balears
2 min
La presidenta del Govern, Francina Aremngol, i el ministre de la Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica del govern espanyol, Félix Bolaños.

PalmaEl PSIB ha aprovat per unanimitat el Document Marc de la Conferència Política, on s'han acordat les bases per continuar transformant les Balears. La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha proposat "blindar per llei" l'atenció permanent presencial "per combatre la bretxa digital, ja que volem millorar la qualitat de vida dels nostres majors".

Armengol ha explicat que a la pròxima legislatura desenvoluparan el pla de lluita contra la solitud. "Volem una societat on si hi ha una persona que pateix, n'hi hagi una altra de disposada a ajudar-la; volem crear una xarxa comunitària de salut mental de suport públic a les Illes", ha dit la presidenta de l'Executiu.

La líder socialista també ha anunciat que "ampliarem la renda social garantida perquè sigui un dret per a tots els ciutadans". Armengol ha subratllat que "tenim tots els elements per fer possible les idees, perquè tenim projecte per dur endavant la transformació de les Illes".

Per part seva, el ministre de la Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica del govern espanyol, Félix Bolaños, que també ha assistit a la conferència, ha expressat que "a les Balears s'ha lluitat per defensar els drets dels ciutadans, per exemple, aprovant el Règim Especial".

"D'aquí al 28 de maig hem de sortir amb orgull, alegria, humilitat de feina perquè heu de garantir que hi haurà govern socialista a les Illes", ha exposat el ministre. "Necessitam consolidar totes les polítiques socialistes", ha conclòs Bolaños.

Per altra banda, el conseller de Turisme, Treball i Model Econòmic, Iago Negueruela, ha indicat que "els socialistes volem garantir el futur, els avenços, el progrés i els drets i ho sabem fer i ho hem demostrat". Amb tot, Negueruela ha recalcat que "no hem de fer ni una passa enrere en els drets i llibertats que hem aconseguit i els socialistes ho garantirem".

stats