28-M
Política 13/05/2023

El PSIB anuncia que la pròxima legislatura "el Consell posarà 40 milions per als lloguers de joves i vulnerables"

Cladera ha recordat que han incrementat un 73% el percentatge d'habitatge públic des de l'any 2015

ARA Balears
2 min
La presidenta del Consell de Mallorca i Catalina Cladera ha acompanyat a Alfonso Rodríguez

PalmaEl PSIB-PSOE ha anunciat que la pròxima legislatura "el Consell de Mallorca posarà a l'abast 40 milions per a l'adquisició d'habitatge en règim del lloguer per als col·lectius més vulnerables i els joves".

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha fet aquest anunci en un acte d'inici de campanya en el qual ha acompanyat el secretari general de l'Agrupació Socialista de Calvià, batle del municipi i candidat a la reelecció, Alfonso Rodríguez, a Palmanova. Cladera ha recordat que "l'habitatge és un assumpte complex, però els socialistes hi han avançat molt aquests anys i han incrementat un 73% el percentatge d'habitatge públic des de l'any 2015, a diferència del PP, que no va fer cap casa quan va governar".

La presidenta del Consell i candidata socialista a la reelecció ha fet èmfasi en la necessitat que "molts més ajuntaments de les Balears se sumin al que fa Calvià, que és destinar fons públics propis per construir habitatge dins del seu territori". Finalment, Cladera ha recordat als assistents que "cal convèncer els amics, familiars i parelles perquè el pròxim 28 de maig vagin a votar el Partit Socialista, perquè és l'únic partit que té la capacitat de garantir un futur per a aquesta terra".

Per part seva, el batle de Calvià i candidat a la reelecció, Alfonso Rodríguez, ha dit que des de l'arribada dels socialistes a les institucions el 2015 "s'hi estan deixant la pell, perquè tothom té un fort compromís amb el partit que es preocupa per la gent, que fa polítiques a favor dels més febles i no com uns altres, que només miren pels seus propis interessos".

Rodríguez ha afegit que els socialistes de Calvià tenen "molt clar" que "l'objectiu del Partit Socialista és la redistribució de la riquesa i així ho estan fent des de l'Ajuntament, i en la pròxima legislatura ho continuaran fent". Finalment, ha dit que "els socialistes són els únics que construeixen escoles públiques i que l'equitat i la justícia social són les seves banderes".

stats