Polèmica
Política29/03/2023

Prohens demana si el Govern ha instal·lat llits elevables a les residències públiques

La presidenta del PP balear atribueix el "rebombori" pel dinar amb José María Rodríguez al "nerviosisme" del PSIB perquè "van malament a les enquestes"

ARA Balears

PalmaLa presidenta del PP de les Balears, Marga Prohens, ha insistit que les declaracions sobre els llits elevables "recullen les reivindicacions" que li han fet arribar les cambreres de pisos i s'ha demanat si el Govern ja ha adaptat també els llits de les residències públiques. "A veure si el Govern és bo per receptar, però no aplica les propostes", ha afirmat en declaracions als mitjans abans d'un acte sobre educació a Palma.

Cargando
No hay anuncios

La líder del PP ha criticat la "manipulació" d'unes declaracions i l'intent de "viralitzar" un tall d'una entrevista més llarga. En aquesta seqüència, d'una entrevista a Canal 4, apareixia dient que la implantació de llits elevables als hotels era "la ximpleria més gran en política turística dels darrers temps".

"Vaig dir el que vaig dir, no el que s'ha fet creure que vaig dir amb un tall o amb la tergiversació de les meves paraules. No s'hi val tot.", ha insistit. Prohens ha demanat no quedar-se amb la part "anecdòtica" dels llits elevables i ha recordat que les kellys reclamen la reducció de les càrregues de treball, que es reconeguin les malalties professionals i la jubilació anticipada.

Cargando
No hay anuncios

Sobre el dinar amb l'exdirigent del PP condemnat per corrupció arran del cas Over, José María Rodríguez, la presidenta del PP ha atribuït l'"enrenou" generat per un "dinar privat sense més transcendència" al "nerviosisme" del PSIB "perquè a les enquestes no van bé". "No don més explicacions perquè no hi ha més explicacions a donar", ha dit Prohens, que ha defensat que "ja he donat més explicacions que Francina Armengol pel cas Ports".