Política 18/08/2015

El PP afirma que no té una proposta ferma de reforma constitucional

Pablo Casado, vicesecretari de comunicació dels populars, ha assegurat que entre els problemes que preocupen els espanyols no hi ha la necessitat de reformar la Constitució

Europa Press
1 min
El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, durant la roda de premsa posterior a l'executiva del partit / EFE

MadridEl vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Casado, ha precisat aquest dimarts que el seu partit no té una proposta concreta de reforma de la Constitució perquè ha estat el PSOE el que ha plantejat la necessitat de dur a terme aquesta reforma, prometent "l'impossible".

Segons Casado, el pacte constitucional, a més de seguir sent "vigent", és "veritablement flexible", ja que ha permès, segons ha destacat, que hi hagi partits "en el marc constitucional que han passat de la tenda de campanya a les institucions en pocs mesos". "El PP ha dit que no és immobilista i que també pot opinar respecte a qualsevol proposta que es faci, però no som nosaltres els que hem plantejat aquesta proposta", ha insistit.

Casado ha assegurat que entre els problemes que preocupen els espanyols no hi ha la necessitat de reformar la Constitució. "Els problemes dels espanyols no són aquests. Si sortim al carrer i preguntem sobre les seves preocupacions, estic convençut que en els 20 primers no hi sortiria això, ha apuntat.

Garantir la unitat d'Espanya

El dirigent popular ha reconegut que el seu partit defensa el compliment de la llei de cara a les eleccions del 27 de setembre, i que "cap proposta de reforma constitucional pot eludir la responsabilitat que tenen tots els partits que es diuen constitucionalistes de garantir en aquests comicis la unitat d'Espanya". Casado ha defensat que la Constitució "és bastant clara" en la definició de Catalunya com a nació.

stats