Política 12/02/2022

El PP de Mallorca critica que Armengol no hagi comptat amb consells ni ajuntaments per la llei turística

Llorenç Galmés ho ha considerat una "falta de respecte"

ARA Balears
1 min
Trobada del PP de Mallorca amb totes les seves juntes locals celebrada a Marratxí.

PalmaTot i que el PP ja va mostrar aquest divendres la seva posició respecte de la nova llei turística, aquest dissabte el president del Partit Popular de Mallorca, Llorenç Galmés, ha criticat la manera en què s'ha duit a terme. En concret, segons han informat en un comunicat, ha criticat que la presidenta del Govern, Francina Armengol, no hagi comptat amb els consells ni amb els ajuntaments de l’illa per aprovar "el seu decret turístic".

"Ens pareix una falta de respecte institucional que s’hagi aprovat aquest text sense comptar amb l’opinió dels consells insulars ni dels ajuntaments, que es varen haver d’assabentar d’una qüestió transcendent per a les nostres illes només unes hores abans", ha retret Galmés.

Així mateix, ha recordat que el conseller insular de Turisme del Consell de Mallorca, només 24 hores abans de l’aprovació del decret, va assegurar no tenir coneixement de l’estat de la llei turística, malgrat que seran els consells els que hauran de decidir si emprenen polítiques de decreixement turístic. "Com ja hem dit, el debat del decreixement ens pareix molt perillós", ha alertat.

stats