Política 09/05/2018

El Pi demana al Consell de Mallorca que posi fi al caos circulatori en els accessos de Palma

La formació presentarà una moció al ple del Consell d'aquest dijous per reclamar que en el termini màxim de tres mesos s'executin les mesures adients per millorar la circulació

Ara Balears
1 min
El Pi demana al Consell de Mallorca que acabi amb el caos circulatori als accessos de Palma

PalmaEl Pi demana al Consell de Mallorca que presenti "un pla real i efectiu per posar fi a la saturació dels accessos a la ciutat de Palma". La formació presentarà una moció en el ple d'aquest dijous per reclamar que en el termini màxim de tres mesos el Departament de Territori i Infraestructures executi les mesures adients per millorar la circulació.

En aquest sentit, el conseller d’El Pi, Antoni Amengual, ha recordat que “la situació és insostenible, sobretot durant la temporada d’estiu, en què hi ha conductors que han d'esperar més de 40 minuts per poder entrar a Ciutat i hi ha col·lapses cada dia.”

En el comunicat emès per El Pi s'hi explica que “fa tres anys que l’equip de govern només fa plans i més plans i no n'executa cap, tot són globus sonda i necessitam solucions immediates”. A més, Amengual ha assenyalat que “espera que l’equip de govern demostri que, en aquesta ocasió, sí que vol consensuar propostes i accepti la moció que hem presentat per descongestionar els accessos de Palma.”

stats