Política
Política 31/01/2023

Pedro Sánchez i Alberto Feijóo s'enfronten al Senat, segueix-ho en directe

El president espanyol assegura que la independència de Catalunya i la corrupció "han desaparegut de les preocupacions dels espanyols"

Ara
1 min
Pedro Sanchez dirigint-se a la bancada de l'oposició, al senat, divendres 31 de gener de 2022

El president espanyol Pedro Sánchez compareix aquesta tarda al Senat per presentar les mesures adoptades per fer front a la crisi derivada de la guerra d'Ucraïna i coincidir amb el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que és senador autonòmic per Galícia. És el primer cara a cara del 2023 entre el líder socialista i el popular. La trobada just coincideix enmig de les tensions entre els socis de govern per la llei de "només sí és sí" i que està en plena reforma per frenar el degoteig de rebaixes de condemnes.

La sessió ha començat amb un homenatge per a les 12 víctimes de violència masclista que s'han registrat des que es va celebrar l'últim ple del Senat. Tot seguit Sánchez ha arrencat la seva intervenció assegurant que la independència de Catalunya i la corrupció "han desaparegut de les preocupacions dels espanyols", i ha apuntat la crisi econòmica com la principal font de malestar actual.

stats