Política 21/12/2021

Patricia Gómez: "La manera de fer oposició del PP ha estat posar pals a les rodes"

Ciutadans i El Pi reclamen que es posin en marxa serveis d'al·lergologia durant el debat dels pressupostos de Salut

2 min
La consellera de Salut, Patricia Gómez.

PalmaLa consellera de Salut, Patricia Gómez, ha carregat aquest dimarts contra el PP durant el debat dels pressupostos al Parlament i ha acusat els populars de "posar pals a les rodes" durant la gestió de la pandèmia de covid-19, en lloc de col·laborar amb el Govern. "La manera de fer oposició del PP ha estat posar pals a les rodes", ha dit en la seva intervenció en una qüestió accidental durant el debat dels comptes de la seva àrea. A més, ha lamentat la manca de suport del PP "fins i tot quan el carro són la ciutadania i els professionals sanitaris", en referència a l'esmena a la totalitat que els populars han presentat als comptes de la seva àrea. "Tenim el rècord de contractació de sanitaris, mentre que el PP té el rècord d'acomiadaments", ha subratllat per respondre a les crítiques de la diputada popular Isabel Maria Borràs.

Borràs ha criticat que els pressupostos de Salut "no responen a les necessitats de la ciutadania" i, malgrat que s'han incrementat un 50% respecte dels del 2016, ha remarcat que la satisfacció dels ciutadans no ha augmentat en proporció. "Tenim una Atenció Primària esgotada i col·lapsada, i uns consultoris que fan llàstima", ha continuat la diputada del PP. "És veritat que hi ha més treballadors, però sempre improvisen", ha afegit en referència als professionals sanitaris. Així mateix, Borràs ha recordat que el projecte de Son Dureta havia de ser "el vaixell insígnia de la legislatura" i que encara no s'ha començat a fer res.

Pel que fa a les esmenes parcials, tant el diputat de Ciutadans Juan Manuel Gómez com la representant d'El Pi Lina Pons han reclamat major atenció per part de Salut als problemes d'al·lèrgies i la implantació de serveis d'al·lergologia a diversos centres sanitaris. Pons també ha reclamat 500.000 euros per al Pla Estratègic de Salut Mental.

stats