Política 12/05/2019

Els partits de dreta de les Illes demanen pagar als metges interins la carrera professional

PP, Cs i Vox s'han manifestat a favor de la sentència que obliga al Govern a pagar aquest complement íntegre i demanen que no es presenti recurs

Ara Balears
1 min
Els partits de dreta de les Illes demanen pagar als metges la carrera professional

PalmaEl PP, Ciutadans (Cs) i Vox han promès aquest diumenge pagar als metges interins el complement salarial íntegre de carrera professional, com ha dictaminat un tribunal contenciós administratiu de Palma a instàncies d'una demanda del Sindicat Mèdic.

Els tres partits han demanat al Govern d'esquerres en sengles comunicats que no recorri la decisió judicial i procedeixi a l'abonament de les quantitats degudes d'acord amb la sentència judicial.

El PP afegeix a la promesa el seu compromís de "estendre a la resta de col·lectius interins afectats" en el sector sanitari el pagament del complement de carrera professional. El candidat de Cs a la presidència del Govern, Marc Pérez-Ribas ha ressaltat que "els interins no han de pagar per les deficiències del sistema que és un frau de llei". El líder de Vox a les illes, Jorge Campos, considera que la política que ha mantingut el Govern és "discriminatòria" i celebra la decisió judicial.

stats