Parlament
Política 24/02/2023

El Parlament promociona el seu nou logo amb imatges que no són de les Balears

Des de la Cambra confirmen que l'empresa que ha realitzat la imatge corporativa ha acudit a bancs de vídeos per completar la presentació

2 min
Aquest és un dels fragments del vídeo promocional de la nova identitat del Parlament

PalmaLa Catedral de Mallorca, el far de Cavalleria de Menorca, Dalt Vila a Eivissa i una vista aèria de Formentera són les icòniques representacions de les quatre illes que s'han triat per sortir al vídeo promocional de la nova imatge corporativa del Parlament. Així i tot, no totes les imatges que hi figuren són de les Balears.

Un dels fragments del vídeo promocional

Segons han confirmat a l'ARA Balears fonts del Parlament, l'empresa que ha dissenyat el nou logotip ha acudit a bancs d'imatges per incloure fragments de vídeo que completin la presentació. "Molt més que un edifici, el reflex d'una ciutadania diversa, preparada, que mira al futur". Aquesta és una frase del vídeo promocional que, referint-se al Parlament, utilitza imatges externes a les Illes. Hi apareixen des d'estudiants fins a persones majors.

El canvi d'imatge corporativa vol representar les quatre illes "amb un objectiu comú". Es vol fer veure el Parlament com "un espai per al diàleg, per al consens, per a la convivència". "Connectats amb les teves inquietuds, amb els teus somnis, amb les teves necessitats", expliquen en el vídeo promocional.

L'empresa que ha dissenyat el logotip ha acudit a un banc d'imatges

Cal recordar que aquest canvi d'identitat s'emmarca en la celebració dels 40 anys de l'Estatut d'Autonomia de les Balears, aprovat de manera definitiva l'1 de març del 1983. És la primera de les accions previstes, juntament amb la realització de taules rodones a les quatre illes amb personalitats que han tingut a veure amb l'Estatut, diverses exposicions fotogràfiques i un acte central dimecres que ve.

stats