28-M
Política 26/03/2023

Podem Palma promet destinar el 50% de nous habitatges a protecció oficial i lloguer social

La formació s'ha reunit amb la plataforma Stop Lloguers Abusius per escoltar les seves propostes

ARA Balears
1 min
Representants de Podem Palma s'han reunit amb la plataforma Stop Lloguers Abusius .

PalmaPodem Palma ha anunciat que la pròxima legislatura destinarà el 50% de nous habitatges a protecció oficial i lloguer social. El partit lila s'ha reunit amb la plataforma Stop Lloguers Abusius per escoltar les propostes de la seva assemblea en aquesta matèria. La candidata de la formació a la batlia de Cort, Lucía Muñoz, ha expressat que l'accés a l'habitatge serà la seva màxima prioritat.

Muñoz ha explicat que tant Stop Lloguers Abusius com Stop Desnonaments i Podem "compartim un objectiu comú, que és defensar el dret a l'habitatge i que tothom pugui permetre's viure a Palma". En la reunió s'ha fet referència a la necessitat de combinar un enfocament a llarg termini, que implica construir i rehabilitar habitatges per ampliar el parc públic d'habitatge i prioritzar els barris amb més dificultats.

La candidata de Podem ha assegurat que "continuarem pressionant per tirar endavant lleis valentes", però ha incidit també en la importància de "pressionar" als carrers. En aquest sentit, ha manifestat que "el tema de l'habitatge ja està en el centre del debat públic, però hem de ser més insistents i visibilitzar-nos més. La situació és molt greu, però han de saber que ens tindran del seu costat".

stats