Política 22/02/2022

El nou ajuntament del Migjorn serà una realitat el pròxim novembre

Les obres començaran d'aquí a 15 dies

Iván Martín
1 min
Ajuntament d'Es Migjorn.

ES MIGJORNLa batlessa del Migjorn, Antònia Camps, preveu inaugurar el nou edifici consistorial el pròxim mes de novembre. Així ho ha reconegut aquest dimarts, a més de confirmar que les obres s'iniciaran previsiblement d'aquí a 15 dies.

Camps afronta el projecte amb il·lusió: "Mereixem tenir un ajuntament digne com els de la resta de municipis de l'illa". I ha confirmat el començament dels treballs: "Si no es produeix cap contratemps, posarem en marxa les obres d'aquí a dues setmanes i el període d'execució serà d'entre set i vuit mesos".

Es tracta d'una reforma ambiciosa que puja a 600.000 euros d'inversió, i que té com a objectiu transformar l'edifici de l'ajuntament en el primer edifici 100% ecològic a Menorca. Per aquest motiu, actualment se n'han traslladat les oficines a un altre espai del poble per mantenir l'activitat.

D'altra banda, Antònia Camps ha destacat el projecte guanyador per al nou geriàtric del Migjorn, anunciat recentment per la Conselleria d'Afers Socials del Govern balear. El projecte, dissenyat per l'arquitecte de Ferreries Guillem Coll, sortirà pròximament a licitació. La previsió és col·locar-ne la primera pedra l'any que ve, tot i que el Govern té dos anys de marge per iniciar les tasques.

stats