Política 25/01/2018

"No pot passar que aquest estiu es llogui il·legalment a Balears"

El director general de Turisme del Govern de les Illes, Antoni Sansó, destaca la feina que s'està fent per posar ordre en el lloguer turístic en una entrevista a IB3 Ràdio

Ara Balears
1 min
El director general de Turisme, Antoni Sansó.

Palma"No pot passar que aquest estiu es llogui il·legament a les Balears". Així de taxatiu s'ha mostrat el director general de Turisme del Govern de les Illes Balears, Antoni Sansó, amb referència a la polèmica generada per la zonificació del lloguer turístic que ha aprovat el Govern, en una entrevista a l''Informatiu Matí' d'IB3 Ràdio. Sansó ha destacat que la Llei turística "preveu totes les eines per evitar que es llogui il·legalment".

En aquest sentit, Sansó ha destacat que els consells insulars escoltaran els ajuntaments a l'hora d'afinar la zonificació. "Som molt respectuosos amb els plans d'altres institucions, com el Consell de Mallorca i el Consell de Menorca, i estic segur que escoltaran els ajuntaments", ha destacat.

Respecte del control d'aquests lloguers i les sancions als il·legals, el director general de Turisme ha recordat que hi ha dos expedients oberts a "dues grans plataformes", tot i que la majoria "són petits". Malgrat que els expedients estan oberts, encara s'han de resoldre les sancions.

stats