Política 22/02/2018

Podem Mallorca defensa Nina Parrón en relació amb el cas Skibinsky

El Partit Popular ha demanat la dimissió de la directora insular d'Igualtat, que ha de pagar una fiança de 30.000 euros per possibles delictes d'injúries i calúmnies contra el president de l'Associació de Pares Separats

Ara Balears
1 min
Podem Mallorca defensa Nina Parrón en relació al cas Skibinsky

PalmaLa formació Podem Mallorca ha emès un comunicat en què deixa clar el seu posicionament de suport per a la directora insular d'Igualtat al Consell de Mallorca, Nina Parrón. El text defensa les declaracions fetes per Nina Parrón contra Jorge Skibinsky l'any 2016, després que el fiscal arxivàs la denúncia per violència masclista contra el president de l'Associació de Pares Separats.

El text explica: "El 2018 encara hi ha persones que consideren que assassinar l'exparella ruixant-la amb benzina i calant-li foc és un crim passional i no un assassinat masclista. Denunciar tal despropòsit (...) suposarà el judici de la nostra companya Nina Parrón", i afegeix, "denunciam i no entenem que es jutgi a qui defensa la igualtat i intenta sensibilitzar la societat davant els diferents models de violència masclista".

El comunicat es tanca reafirmant la defensa de la feina feta per Nina Parrón com a directora insular d'Igualtat i manifesta "que ens tindrà sempre al seu costat en la lluita per intentar posar fi per sempre a la xacra de la violència masclista".

La resposta del Partit Popular no s'ha fet esperar. El portaveu de la formació al Consell de Mallorca, Mauricio Rovira, ha demanat la dimissió de Nina Parrón i que pagui de la seva "pròpia butxaca" la fiança de 30.000 euros que l'imposa el jutge.

stats