28-M
Política 15/04/2023

Neus Truyol: "Deixarem de fer promoció turística des de l'Ajuntament de Palma"

MÉS exigirà al Consell de Mallorca que posi més recursos per perseguir el lloguer turístic il·legal a Ciutat

ARA Balears
1 min
Neus Truyol i Miquel Àngel Contreras.

PalmaMÉS-Estimam Palma continuarà lluitant contra la gentrificació i contra la massificació turística dels barris del litoral de Palma. Així ho ha anunciat aquest dissabte la candidata a la batlia, Neus Truyol, que ha assegurat que "deixarem de fer promoció turística des de l'Ajuntament". A més, ha assenyalat que exigiran al Consell de Mallorca que posi més recursos per perseguir el lloguer turístic il·legal.

La candidata a la batlia ha assenyalat, així mateix, que "demanarem a l'Estat la regulació dels preus dels locals comercials perquè siguin assequibles i evitar així el tancament dels comerços tradicionals".

En polítiques mediambientals, s'ha compromès a "exigir al govern espanyol la construcció d'una nova depuradora, un deute històric que l'Estat té amb Palma, per posar fi a la feina d'eliminació dels abocaments a la mar que vàrem començar la legislatura passada des d'Emaya".

Per part seva, el coordinador del partit, Miquel Àngel Contreras, ha explicat que la proposta de la ciutat dels 15 minuts "és una aposta per uns barris on els principals serveis estiguin a l'abast de la ciutadania". I ha afegit que "és una manera de lluitar contra el canvi climàtic, reduint els desplaçaments en cotxe i també la contaminació, i guanyant espais per a vianants, arbres i zones verdes".

stats