28-M
Política 25/03/2023

MÉS per Mallorca aposta per una campanya electoral "pensada per liderar totes les institucions"

Apesteguia, Alzamora i Truyol han presentat la proposta de la formació, la qual tindrà 'Més que paraules' com a lema

ARA Balears
2 min
Jaume Alzamora, LLuís Apesteguia i Neus Truyol, en l'acte de presentació de la campanya electoral.

PalmaEl coordinador de MÉS per Mallorca i candidat a la presidència del Govern, Lluís Apesteguia; el secretari general i candidat al Consell, Jaume Alzamora, i la candidata a la batlia de Palma, Neus Truyol, han presentat aquest dissabte la campanya electoral de la formació. En un comunicat, el partit ecosobiranista ha assenyalat que aposta per una campanya electoral "pensada per liderar totes les institucions" a partir del pròxim 28 de maig. El lema de la campanya serà 'Més que paraules'.

En aquest sentit, Apesteguia ha apuntat que "més que paraules significa no només com encaram la campanya, sinó com encaram la vida i quines passes feim per transformar el nostre país". Amb tot, ha assegurat que "tenim molt clares quines són les idees i quina és la feina que cal fer per resoldre els problemes de la gent. Més que paraules vol dir preservació del medi ambient i el territori; universalització del dret a l'habitatge, i normalització de la llengua catalana".

Per part seva, Alzamora ha presentat els fils conductors de la campanya, que seran els valors de "sinceritat, proximitat i positivitat", a través dels quals MÉS per Mallorca traslladarà a la ciutadania la feina feta a les institucions, però també els reptes i expectatives de futur. Alzamora ha manifestat que "la imatge gràfica que presentam capta l'essència del que és MÉS per Mallorca i tot el que ens ha permès arribar allà on som i fer tot el que hem fet".

Finalment, Truyol ha explicat els principals eixos de la proposta de MÉS-Estimam Palma. En aquest sentit, ha recalcat que "plantejam una campanya de proximitat pensada per donar solucions als barris i ciutats de Ciutat, i també a les diferents crisis climàtica, social i econòmica i a les necessitats de persones que hi viuen".

stats